Myken, min drømmeøy.

Myken er øya i hjertet mitt og det gleder meg hver gang jeg leser om øya i media eller på sosiale medier. Det kan virke rart at man blir så glad i et så lite samfunn som denne øya, men naturen der oppe er magisk og menneskene der er like så.

Les litt om drømmeøya mi her

 

Livets harde skole, en utdannelse de fleste av oss har.

Når man leser på sosiale medier på utdannelse til folk så står det gjerne at de har gått på livets harde skole. Jeg tenker at det har vel de fleste av oss gjort. De er den hardeste videregående skole å gå. Det er den skolen vi alle har lært oss om oss selv. Der vi har utviklet kunnskapen om oss selv, kjent på ungdommen, forelskelser, kjærlighetssorger og tap.

Mange har vi hatt våre første rusopplevelser der på godt og vondt, noen fant ut at vi ikke skulle fortsette med det tullet og hoppet kjapt av, mens andre fortsatte.

Vi har alle en opplevelse av denne skolen. Selv om noen har litt lengere læringskurve enn andre så har de fleste vært innom denne skolen. Det er i ungdomsårene den starter. Der vi er på jakt etter oss selv, der drømmene våre starter, og jeg an ikke sitte og si at din skole ikke var verre enn min, eller motsatt. For vi har alle vår historie og den er vår egen. Ingen kan komme å legge beslag på din eller min historie for den er personlig og egenopplevd. Det er derfor det heter livets skole.

(illustration of a fictional situation, in the form collage of photos)

Hei skal du pusse opp huset? Det skal jeg.

Reklame |

“REKLAME/BYGGHJEMME”

PÅ TIDE Å TENKE VINDUER.

Hei, er du som meg, i ferd med å bytte ut vinduene i huset ditt? Da må du sjekke ut disse vinduene . I mitt hus passer disse ypperlig. Jeg bytter mitt Panoramovindu i stuen. Det er der som jeg nyter hele min utsikt fra. Rett ut mot Mjøsa. Samt noen av mine husmorvinduer går og til slutt så er det verandadøren fordi vinduet der er blitt veldig stripete av noen hundeklør etter årenes løp.

Hvis du er som meg, så velger du norske produkter som er laget til Norske røffe forhold . Jeg er glad produktene følger med i utviklingen. Jeg synes jo selvrensende er en god ide på et vindu i dagens støvete klima, og ikke minst fordi det gjør at de er enklere å holde dem rene utvendig. Jeg måler 150 cm på sokkelesten og det gjør det ganske vanskelig med utvendig vask. Selvrens gjør det enklere, noe som betyr at jeg kan spyle støvet av og vips har så er vinduene rene. Eller jeg rett og slett får hjelp av et regnskyll. Antidugg reduserer risiko for utvendig kondens på 3-lags vindu, noe som er veldig praktisk i de rommene du oppholder deg tidlig om morgenen.Hvis du som meg, bor i en by, er støyreduserende bra for soverom og oppholdsrom som vender mot støykilder. Selv om vi bor i et land langt nord, så varmer faktisk solen og solvarmedempende gjør at det gir kjøligere sove- og oppholdsrom. Sist men ikke minst ville jeg valgt sikkerhetsglass, noe å tenke på for terrassedøren. Det kan både hindre innbrudd og personskade.

Natre 2 lags fast karm

Natre vindu toppsving

Natre balkkongdør