Ølboksen du kaster ut av vinduet havner i foret til dyrene

I går kveld var jeg tilbake på vevhula! For meg var det utrolig deilig. Har ikke vært der i hele vinter. Men det som opptar meg mest i dag er bildet av en ku i Dagbladet! Jeg blir sjokkert og lei meg.

Det var så deilig å være tilbake på vevhula og veve litt. Det var ikke så mange timene skuldrene mine klarte, men jeg må jo si at det er flott at jeg klarte et par timer. Jeg har en plan om at jeg skal bort igjen i dag.

Det ble ikke så stor nedtur da jeg merket at jeg klarte noe før skuldrene begynte å verke som besatt. I dag skal jeg male noen vinduskarmer før jeg drar bort. Det er ikke så mye man får gjort når armene svikter en.

Jeg leser nyheter i dag og kjenner at jeg blir helt kald. Det er utrolig mye som skjer rundt om kring, men det som griper øynene er bildet av en død ku. Helt forferdelig. Denne kua hadde fått i seg biter av ølboks/brusboks som var kommet i forhøsteren og blitt med i foret. Magen var helt ødelagt og oppkuttet.

Visste du også at hver fjerde isbjørn har plast i magen? Det er også funnet mikroplast i mennesker.

Jeg er et tenkende menneske og liker å tenke at de fleste mennesker rundt meg også er det, men hvordan pokker kan de da bare hive fra seg plast og bokser i naturen. Ta søpla med deg hjem. Sitter du i bilen, så er bilen stor nok til å ta med søpla til nærmeste søppelkasse. Er du ute og går tur, så bær den tomme boksen med deg hjem. Den er lettere å bære på returen enn den var til.

Denne kua som det er reportasje om i dagbladet i dag, ( Les om det her ) er ikke det eneste dyret som lider en slik smertefull død.

#blogg #bloglovin #natur #dyr