Reklame | https://www.ditlevine.no/
Hei der ute.
Jeg har vært på akevitt festival på Gjøvik. Av og til tas fin stasen på og vi er med på noe morsomt. Det var utrolig koselig. Lørdag kveld var vi på festmiddag på Ditlevines utsikt hos Tor og Lina på Stenberg.
Lina tenner lysene før gjestene kommer inn døren
Det var god stemning og god mat og drikke. Noe som det alltid er på Ditlevine hos Tor og Lina. Alle som kommer inn døren der koser seg , det er en så avslappet stemning. Noe jeg satte stor pris på var at alle som kom inn døra, gikk rundt og håndhilste på de som allerede var kommet.
Høstens farger er kommet på bordet.
Bordene er lekkert dekket og klar til gjestene som skal få servert en femretters middag. Servert med sådan drikk til som seg hør og bør, når det er akevittfestival. Vi gleder oss stort.
Denne Akevitten ble ikke servert, den er bare på utstilling. Det ryktes at Amtmannen skulle komme innom en tur.
..og jammen dukket ikke selveste Amtmannen opp under hovedretten.
Hovedretten var et kunstverk med elgkarbonade, potet, gulrot liggende på jordskokksengmos og brun saus. Det var bare helt nydelig.
Vi var helt skutt etter kveldens gode mat og drikke.
Jeg er glad jeg kan være med på slike ting av og til og vil takke Tor og Lina for denne fine opplevelsen. Jeg vil absolutt anbefale stedet. Maten er fantastisk. Vertskapet er en fest og museet og parken er verd et besøk. Museet er åpent kun om sommeren, men parken er fantastisk å rusle tur i året rundt.
Ditlevines åpningstider er en helg i måneden, gå inn på linken og se åpningstidne.
Ha en riktig god tirsdagskveld
#blogg #mat #flesthverdager #høst #Fest #side2 #mat #restaurant #godmat #4stjerners #festmiddag #ditlevinesutsikt #stenberg #mjøsmuseet #ditlevine #norkakevittfestival #akevitt #norskakevittersvennersforening
#bikerpus: Det bør du absolutt gjøre. Det er helt fantastisk
Har desverre ikke fått vært der å smakt maten selv, men har bare hørt positive tilbakemeldinger ang Ditlevines! Har vokst opp på Toten, og stoler på hva jeg har hørt. Så enig med deg, dette tror jeg er å anbefale, og håper jeg har mulighet til å reise innom og smake selv en gang jeg er hjemme!
Veronica Rona Thomassen: nei jeg glemte rype suppa
Veronica Rona Thomassen: Ja, du skulle vært der. Forretten var filetert lågåsild som var fritert med havregryn, vi fikk oster og hjemmelaget kjekser. Vi fikk Ditlevines hjemmelaget kanel is til desert – den femte retten husker jeg altså ikke – jo akevittmarinerte bringebær
Her var det mye godt
Skjønner godt at du pyntet deg litt ekstra for dette 